Keinosuolet

Thomeko tarjoaa monipuolisesti kestäviä keinosuolia eri käyttötarkoituksiin. Valikoiman keinosuolet ovat laadukkaita ja säilyttävät tuotteen laadun ensiluokkaisena.

Muovisuolet sopivat pidempiaikaiseen säilytykseen, viipalointiin sekä pakastukseen. Naudan kollageenikalvot sopivat kalvoksi kinkkutuotteille. Lenkkisuolia, jotka valmistetaan lenkin tai puolilenkin muotoon. Selluloosasuoli on tehty helposti kuorittavaksi. Paperista ja viskoosista valmistettu kuitusuoli savustettaville keittomakkaroille, kinkkutuotteille ja kestomakkaroille.

 

Lisäksi valikoimassamme on monipuolisesti maustesuolia. Mausteet kiinnittyvät lihaan prosessoinnin aikana, jolloin kangassuolen kuorinnan jälkeen mausteet ovat pysyvästi ja tasaisesti lihavalmisteen pinnassa.

 

MUOVISUOLET
Monikerroksinen muovisuoli savustamattomille keittomakkaroille ja muille elintarvikkeille, jotka vaativat pidempää säilyvyysaikaa.
Lue lisää >

 

SYÖTÄVÄT KOLLAGEENISUOLET JA COFFINET
Käyttökohteina nakkimakkarat, raaka- ja kestomakkarat sekä grillimakkarat.
Lue lisää >

 

LENKKISUOLET
Kollageenista valmistettu käyrä, ei syötävä -lenkkisuoli tuotteille, jotka valmistetaan lenkin tai puolilenkin muotoon.
Lue lisää >

 

SELLULOOSASUOLET KUORITTAVILLE TUOTTEILLE
Tuote on helposti kuorittava. Erittäin hyvä savun läpäisevyys
Lue lisää >

 

KUITUSUOLET
Paperista ja viskoosista valmistettu kuitusuoli savustettaville keittomakkaroille, kinkkutuotteille ja kestomakkaroille.
Lue lisää >

 

MAUSTESUOLET
Novica-maustesuolet ova kangassuolia, joiden sisäpintaan on kiinnitetty tärkkelyksen avulla mausteet.
Lue lisää >

 

KEINOSUOLTEN JATKOKÄSITTELY

Keinosuolten jatkokäsittelylaitos sijaitsee Tallinnassa.
Lue lisää >

 

< Materiaalit ja tarvikkeet

image description