Soijat

image description

The Solae Company on yksi maailman suurimmista soijaproteiinikonsentraattien ja soijaisolaattien valmistajista. The Solae Company tarjoaa laajaa valikoimaa edistyksellisimpiä soijatuotteita monentyyppisiin tuoteratkaisuihin elintarviketeollisuuden eri aloille. The Solae Companyn soijakonsentraatit ja -isolaatit eivät sisällä geneettisesti muunneltua materiaalia.

Soijakonsentraatit
Valikoimastamme löytyy runsas joukko erilaisia konsentraatteja ja soijajauhoja kokoliha-, makkara-, jauheliha-, siipikarja-, kala-, valmisruoka- ja leipomoteollisuuteen. Alla lueteltuna varastovalikoimamme tuotteet, muiden The Solae Companyn konsentraattien toimitukset sopimuksen mukaisesti.

Soijakonsentraatit sisältävät vähintään 65 % soijaproteiinia kuiva-aineesta laskettuna.
 

Nimi Kuvaus Pakkauskoko Käyttökohteet
 

Alpha 10 IP
 

Toiminnallinen soijaproteiinikonsentraatti

20 kg säkki

Makkarat, jauheliha,

säilykkeet, pateet

 
Procon 2000 IP Soijaproteiinikonsentraatti 25 kg säkki Säilykkeet ja pateet
 
       
 
       
 
       
 
     

Soijaisolaatit
The Solae Companyn soijaisolaatteja käytetään kokoliha-, makkara-, jauheliha-, siipikarja ja valmisruokatuotteissa lihan korvaajana ja rakenteen parantajana. Niitä käyttämällä voidaan alentaa valmistuskustannuksia ja parantaa valmistussaantoa. Muita käyttösovellutuksia ovat mm. urheilulisäravinteet ja meijeriteollisuuden sovellutukset. Alla olevassa taulukossa mainittu varastotuotteemme, muut The Solae Companyn isolaatit sopimuksen mukaan. Soijaisolaatit sisältävät vähintään 90 % soijaproteiinia kuiva-aineesta laskettuna.

Nimi Pakkauskoko Käyttökohteet
Supro EX 33 STS IP        20 kg Kokoliha, makkara, jauheliha, valmisruoka
Supro 500 E STS IP        20 kg Kokoliha, makkara, jauheliha, valmisruoka
Supro 548 STS IP        20 kg Kokoliha
     

 

Lisäksi löytyy Soijakonsentraatti

TRADKON SPC-TEX-B          Vaalea teksturoitu soijatuote             15 kg säkki                                                             Jauhelihatuotteille ja kasvisruokaan

                                                                   

< Valmistus- ja lisäaineet