Huolto- palvelut

image description

Yrityksemme periaatteena on, että kaikkiin toimittamiimme laitteisiin saa paikallisen huoltotuen. Pyrimme kouluttamaan huoltomiehemme valmistajilla aina, kun se on mahdollista. Näin takaamme asiantuntevan ja ammattitaitoisen huoltopalvelun. Tarjoamme varaosapalvelun, vikahuollot, määräaikaishuollot ja sopimushuollot asiakkaan tarpeen mukaan. Huoltosopimusasiakkaille tarjoamme etuja, jotka huomioidaan sopimuksissa (vasteaika, alennukset ym.).

Tekninen palvelu, huolto, varaosat
Thomekon tekninen palvelu huolehtii teollisuuden asiakkaille toimitettujen laiteratkaisujen toimivuudesta. Päämäärämme on lisätä asiakkaidemme tuottavuutta tarjoamalla luotettavia ja ammattitaitoisia asennus-, huolto-, kunnossapito- ja käyttöönoton hallinnan palveluja. Hyödyntämällä Thomekon teknistä palvelua sekä sen ennakoivan huoltotoiminnan osaamista asiakas varmistaa laiteinvestointinsa pitkäikäisen ja mahdollisimman tehokkaan, häiriöttömän käytön.

Palvelumme teollisuudelle
Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren, hankinnasta asennuksen suunnitteluun, asentamisen, käyttöönoton, koulutuksen, ylläpidon, ennakkohuollot, vikahuollon, varaosat sekä teknisen tuen. Ammattimiehemme sekä yhteistyökumppanimme pystyvät tarjoamaan asiakkaille heidän haluamansa palvelun.

Asennukset
Asennuspalvelussamme on tehdaskoulutetut asentajat, oikeaan aikaan paikalla, asennukset sovittuun hintaan.

Ennakkohuollot
Määräajoin suoritettava ennakoiva huolto tulee sovittuna aikana juuri silloin kun laitteella on pienin kuormitus, valvottu huolto vähentää satunnaisia vikatapauksia ja samalla huoltokustannuksia.

Huoltosopimukset
Tämä palvelu sisältää ennakoivan ja vikahuollon, pidentää laitteen käyttöikää, vähentää tuotannollisia seisokkeja, parantaa investoinnin hyötysuhdetta ja tätä kautta lisää asiakkaamme tuottavuutta. Sopimusasiakkaittemme huoltokäynnit priorisoidaan kärkeen ohi normaalin varauslistan.

Konsultointi ja neuvonta
Pitkälle koulutetut ammattilaisemme ovat kykeneviä konsultoimaan erittäin vaativissakin järjestelmissä, ota yhteyttä niin kartoitamme tarpeesi.

Korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja ammattitaitoinen, käytämme korjaamisessa ainoastaan päämiestemme hyväksymiä alkuperäisosia, sekä annamme työllemme huolto- ja varaosatakuun.

Koulutus
Koulutamme asiakkaitamme aina asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä, myös päämiehemme järjestävät sekä tuotantoon että kunnossapitoon keskittyneitä koulutuksia tai räätälöivät tarvittaessa tarpeeseen sopivan paketin.

Yhteystiedot

Huolto, varaosat, tekninen palvelu
Kari Palonen huoltopäällikkö 0207 921 206 0400 550 769
Jari Ketonen huolto 0207 921 244 0400 958 039
Mikko Puha huolto   0407 751 684
Ville Mukkala varaosat   0451 104 685
Sähköpostiosoite spareparts@thomeko.fi    

Thomekon tekninen palvelu, huolto ja varaosapalvelu palvelee arkisin klo 8.00-16.00.
Voit lähettää myös sähköpostia etunimi.sukunimi@thomeko.fi tai thomeko@thomeko.fi