Koneet ja laitteet

Thomeko räätälöi asiakkaan tarpeisiin toimivia laiteratkaisuja elintarviketeollisuuden eri prosesseihin, pieniin ja isoihin yrityksiin. Edustamme tunnettuja eurooppalaisia valmistajia, joiden kautta toimitamme kokonaisratkaisut aina asiakkaan erikoistarpeisiin. Vahvuutemme ovat kokonaisuuden hallinta sekä asiakkaiden prosessien tunteminen. Meiltä asiakas saa aina asiantuntevan ja luotettavan palvelun.

Toimintamme pääpaino on elintarviketeollisuudessa, jossa ratkaisumme ovat mukana valmistusprosessien alusta loppuun: esimerkiksi teurastuksesta tai kalan suolauksesta aina tuotteen pakkaamiseen asti.

 

Toimimme yhteistyössä elintarviketeollisuuden arvostetuimpien tavarantoimittajien kanssa, joiden tuotteista valitsemme asiakkaan kannalta parhaan yhdistelmän. Asiakkaalle prosessi on vaivaton: ainoana neuvottelupintana on Thomeko, joka ottaa kokonaisvastuun ratkaisun toimivuudesta, käyttöönotosta ja kunnossapidosta.

 

Thomekon asiakkaita ovat kaikki elintarviketeollisuuden toimijat Suomessa. Virossa toimivan yhtiömme kautta toimitamme teollisuusratkaisuja myös Viron alueelle.

 

image description